kall måndag



Köpte ett gäng fikon igår. Synd att dom är så goda att man måste äta upp dom, för dom är himla fina att bara ha i en skål på bordet också tycker jag. Hann åtminstone ta en bild på dom ;-)

Haft en toppenhelg förövrigt. I lördags bjöd Jonas ut mig på middag. Han tog med mig till stan & vi gick till en jättemysig thairestaurang. Efteråt gick vi på hemmakväll & köpte några filmer & serier. Sen köpte vi med oss lite ostar & kex för att fortsätta med film & seriemys hemma. Supermysig kväll, uppskattar vekligen att göra såna saker med varandra ibland, istället för att bara sitta hemma jämt. :-)



Kallt är det idag! Tror det var -7 eller nåt sånt vid halv fem imorse när jag åkte hem från jobbet. Sen har det varit några minusgrader under hela dagen också. Brrrr! Vill inte skrapa rutorna på bilen, det värsta jag vet! 

Annars har det faktiskt inte alls hänt mycket idag, bara varit hemma. Sovit efter jobbet, klev upp & åt lunch med J & sen har vi mest bara legat & kollat på serie. En riktig latdag! Ska dona lite i vardagsrummet nu innan det blir lite middag. Efter det en dusch & sen mot jobbet. Jobbar hela den här veckan, tiptop kanoners!