Kyckling, Champinjoner, Purjo & Bambuskott i Ostronsås


2 stora kycklingfiléer
250 g färska champinjoner
½ purjolök
1 burk (150 g) bambuskott
2 vitlöksklyftor
½ dl ostronsås
2-3 msk thai sweetchili sauce
1 tsk soya
vatten
salt & peppar

Skölj & dela purjo & champinjoner i så stora bitar som önskas.
Fräs purjolöken någon minut i en kastrull med lite smör & olja.
Tillsätt sedan champinjoner, bambuskott & pressa i vitlöksklyftorna.
Tillsätt sedan såserna, soyan & i med vatten så det täcker allt & lite till.
Låt puttra på medelhög värme medan du skär kycklingen i bitar & steker i stekpanna.
Red av såsen med maizena & vatten. Blanda ner den stekta kycklingen i såsen. Salta & peppra.
servera med jasminris!

Känns som att jag inte gör så mycket annat än jobbar & lagar mat på veckorna. Så bjuder på receptet till gårdagens middag. Supergott! Nu ska jag åka & jobba några timmar. Hoppas på att solen är kvar när jag slutar så jag kan vara ute & njuta av vädret en stund! Trevlig Torsdag!